Saknad

Jg känner ofta saknad av många olika saker, människor, ting osv.
Just nu är jag inne i en helvete period. Saknar min mormor som fan. Ångrar att jag inte var där mer. ångrar att jag inte bara kunde låta henne ha sina spydiga kommentarer. Något jag inte ångrar är att varje gång innan vi la på sa man alltid. Älskar dig, puss puss. Mn de är något jag vill fortsätta att säga. Min älskade mormor har lämnat oss föralltid. Vilket jag tycker är orättvist. Varje kväll tittade jag upp så att de hade släckt lamporna, varje morgon tittade jag så att de hade tänt lamporna. Var det någon kväll då det inte var tänt, började jag dirket jaga min mormor. På hem telefonen, på hennes mob. Gick upp där. Ringde hela släkten osv. Till sist ringde jag sjukan. Tror det är 3 eller 4 ggr som jag har "hittat" dem på sjukan. Sen är det bara att ringa runt  till släkten igen för att berätta. Men det gjorde jag mer än gärna. Morfar berättade strax innan han dog hur mcket han tyckte om mig och att jag alltid var så ordentlig. Det gjode mig så glad. Han var en riktig krutgubbe, medan min mormor alltid var mormor. Jag bodde mycket hemma hos mormor och morfar som liten men även i tonåren.
När vi bodde på höja, och jag hade bråkat med mamma och Jörgen ringde jag alltid ner och klagade till min mormor. Ibland kom hon upp och hämtade mig =)
Min älskade mormor. Hon lämande oss så hastigt att det inte var rättvist mot någon av oss. Min mormor var speciell. Efter morfar död sov hon hos min moster eller hos min kusin. Men nästintill varje kväll ringde hon och berättade att hon ville hem, men inte såra någon av dem. Men att hon trivdes där fast Elina ( min kusins flicka)  fuskade i spel =) Fuskaren nr 1 är min mormor =) Men precis innan hon åkte till min moster så lovade hon att direkt hon kommer hem så skulle hon lära mig att stika. Hons a hela tiden att hon inte kunde virka, men hon kunde sika så sa Tony Jaså ingrid du kan inte virka men du kan stika. Ja sa mormor. Jaså är du ritkigt säker på att du inte kan virka bara stika. Min mormor blev tokig på honom och sa att hn skule jaga honom om han inte passade sig. Så tony sa. Kom igen då. Sen tog han mormors rullator och sprang i väg HAHAHA.. MEN. Mormor sprang fanta mig efter honom UTAN rullator Vilket garv vi hade. HAHAHA . Anledningen till att tony mobbade min mormor var för att hon tålde det. Hon älskade att mans kojade med henne. Men inte om man sa taskiga saker. Mn det gjorde aldrig Tony. Min mormor kommer aldrig att finnas här mer. Hon är borta. En annan sak jag tänkt på är att mormor så gärna ville köpa ett halsband till det sista tillskottet som hon tyvärr aldrig hann träffa dvs min kusins lille påg. Men nu blir inte det gjort. Så jag hoppas någon annan köper det. För det hade mormor velat. Min älskade mormor som aldrig ville göra någon skillnad. Mormor kunde ofta ge Julia och Isack pengar, men det tyckte mormor var orättvist mot de andra barnbarnsbarnen. Men morfar menade på tt julia och Isack alltid kom upp och hjälpte dem med olika saker osv. När morfar ville ha något sa han alltid. Åse gumman. Men om det bara var något sa han alltid. ÅSE. HAHAHHA.. Han visste hur han skulle smöra. (fast det var bara i slutet som han gjorde det) För aldrig innan, då skulle han klara allt själv.
Tänk om alla hade haft en sådan bra relation till sin mormor och morfar som jag har haft. De har alltid funnits där för mig. Min tokiga mormor och min krutgubbe till morfar. FAN vad jag saknar dem. Fan fan fan
Just nu känns det pissigt.
Älskar dig mormor och dig morfar ♥
Morfars 80 års fest =)
Ni är evigt saknade.
Detta är så typiskt min morfar. Alltid någon grimas = )
En dag när Tony och jag kom upp till mormor HAHA.. SÅ söt. Men ack vad arg hon had varit om hon hade vetat att jag lagt ut denna bilden HAHAH. =)
Älskade gumma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0