Bloggandet slut

Jag stängde den andra bloggen. Varför.. Jo för att jag aldrig skriver ändå. Så det blir att jag stänger denna också så småningom...
Men just nu önskar jag er alla Ett Gott Nytt År..

Ny blogg.

http://besserwisserfreij.bloggplatsen.se/

Plåtslagare =)

http://www.almlundaalltiett.se
Jörgen ( Min mammas man) har en firma. Och de sysslar med plåtslageri, ventilation osv.Kika in och hör av er om ni är intresserade.
http://www.almlundaalltiett.se

Gustavsson + fest

Det har varit två fullspäckade dagar. I torsdags så blev de sent, och tony skulleupp tidigt. Igår stack jag hem till bina tidigare eftersom Tony slutade sent Och han skulle hem och duscha, gå med loo osv. Bina hade fest. Köpte en spann och fyllde den med städsaker då hon är hemsk. Hon verkligen älskar att städa. Jag ser mig själv i henne med städningen. Jag var likadan innan barnen föddes och när de vbar nyfödda. Men nu.. Bhaa. PALLA jag har viktigare saker att göra =) Me den jävla spannen kostade mig en förmögenhet. Sa till Bina att nu blir det ingen mat hemma hos oss på en månad, så undrar vart vi ska äta hädanefter HAAHAHHA ;)
Folket trillade in, och vi hade skit roligt. Som jag skrattade igår. Tårarna rann, jag fick panik,(kunde inte sluta skratta, och fick knappt luft) Slutade att när Paula och hennes lillkille hade gått hem tog vi fram spelen och där bröt allt ut. VILKA GARV. Vi spelade i lag. Mitt lag vann. Och det var tackvare MIG AHAHHHAHA.. Nä, men jag kan ju säga att två stora käftar i samma lag. Klart vi vinner. Spelade tre omgångar. VI VANN VARJE GÅNG. bytade spel, och vi vann igen. SIsta gången LÄT vi dem vinna ;) HAHAHA
Ja hade så ont i magen och kinden i går, då jag som sagt skrattade så sjukt mycket..
Jag tackar för igår kväll binch och alla andra för en lyckad kväll igår.

snorig

I går kväll var vi och såg Robert Gustavsson. Fy Fasen vad ball det var. Jag hade en surgubbe brevid mig, men inte ens han kunde hålla tårarna borta så mycket som hangarvade. Har man problem med närhet så är det ingen rekomendation att gå dit, jo om man äter middag för då får man bra stolar. Vi satt som packade slllar och på pinnastolar. Puhu. Tur att 90 minuterna gick snabbt. Men det var värt att sitta och lukta min karl i armhålorna hela kvällen. Jjaja. VBarför klaga. Finns dem som har det värre ;) Kom hem ganska sent, jag var inte förkyld eller sjuk på något sätt, men det var jag i morse. Fattar ni hur jävla äckligt det är att vakna med snor i hela ansiktet HAHAHAH.. ööööö.. Ont i halsen har jag oxå. Men idag blir de ändå lite kalas tjoflöjtan. =)
image351
Bild lånad från google.

Inbrott

Idag på badet gick allt kanon. Tills vi skulle gå hem. Då säger Julia att hon glömt sina badskor där uppe. Jag ber dem sitta fint på bänken så springer jag själv upp. Hänger snabbt in alla våra jackor, mössor, osv in i ett skåp, som jag inte låste med hänglås. Men när jag kom tillbaks blev jag lite förrvirrad, då där var ett hängelås på vårt skåp. Skit lack, frågar barnen om de sett vem det var. Ingen hade sett något. VARFÖR. jo för ingen av barnen lyssnade och satt på bänken som jag bad dem utan sprang runt överallt. Skit samma. Går upp IGEN.Och haffar personal, som följer med ner och sen går vi upp för att se om barnen kunde känna igen mannen som låst vårt skåp. Men det kunde de inte. När jag ber dem att bryta upp låset, så säger hon att hon inte får göra det. Mitt svar blev genast. Se till att bryt upp det annars så gör jag det.Hennes svar blev då. Men det anmäls som inbrott om du gör det. Komigen idiot. Efter mkt om och men och simlärarna sa i från, så bröt de upp låset och vi fick alla våra saker. PUST. Kändes lite planerat då, de hade satt in en stor väska i det skåpet som vi hade våra saker i. Tre barn jackor en stor jacka, det ser man... Så det kändes som sagt planerat. Vänta tills jag och barnen hade gått sen sno våra jackor HAHAHA =) Japps.
Nu ska jag nanna. Måste söka jobb i morgon, men jag hoppas att det jag var på möte idag med hör av sig, då det e detta jobb jag vill ha =). Men jag måste fortsätta söka ändå ju. Ma kan inte ge upp och bara gå hemma och inte söka. Jag tror jag sökt tjänster som kräver MYCKET högre utbildning än vad jag har. Men jag söker det ändå.,. Man måste. Jobben kommer inte och knackar på dörren. Man måste stå på sig och söka. =)

Anställnings intervju

Japps det har jag varit på idag.  Gick väl okej. Jag var en av sju som fick komma på möte. Det var tydligen många som sökte. Nu hoppas jag att jag kommer med i nästa uttagning också. Å sen tillsist att jag får tjänsten. vILL VERKLIGEN HA DET JOBBET... Så de så..
Julia hade sin första simtävling för ett tag sen. Men hon missade signalen och hoppade i någon sekund senare, men hon blev ändå upp flyttad en grupp. Så nu ska tösabiten börja simma 2 ggr i veckan. Sen ska hon få börja på dansskola.
Isack vill simma 2 ggr i veckan, så jag ska se vad ekonomin säger. För i såfall. Bokar jag två kurser till honom =)
Nu ska vi snart bege oss. Snuttan ska simma i dag. Och hon har även en kompis med sig hem, och som ska följa med och kolla på henne.
Men d går bra.
Tror jag har råkat anmäla Julia tillen kurs med äldre simmare. Så de måste jag fixa i morgon..

Tvättat

Jag och mamma har tvättat ihop idag. När jag kom ner hade hon redan kastat in sin tvätt i exantal maskiner. Så jag kom ner med två stora påsar (från ullared) Och i dem rymde det 15 maskiner tvätt. Puhu säger jag. Men som tur var vi nere redan kl 9.30 och vi skulle inte börhja förrens 11. Men jag kastade i min tvättt, sen kom där ett par och sa att vi kunde ta deras maskiner, sen kom en kvinna och sa att jag kunde ta hennes maskiner. Så vi hade 6 maskiner. GÖTT. Tre torktumlare, tre torkskåp. Så vi var klara redan vid halv 1. =)
Men nu är de bara  det att vi ska lägga in skiten oxå HAAHAH.
Det fixar jag och Tony sen, men nu ska vi ta det lugnt, sen ska vi duscha,lägga in tvätt, sen handla. SEN ska vi bara ta det jäkligt lugnt =) GÖTT

Barnledig

Hela denna helgen är jag och Tony barnlediga och det ska njutas.inte ofta man är det.
Jag vill ha minabarn hemma, men mamma och Jörgen ville passa dem eftersom de skulle julbaka. =)
Så nu ska jag och Tony till binch. Käka, spela lita kort och bara ha de sååå skönt.

En läsvärd blogg om skitungarna ;)

http://skitungarna2011.blogspot.com
Detta är en kanon bra blogg, med kanon bra tjej och annan personal. Läst från första inlägg till sista inlägget. Och jag säger bara wow. Vilken personal.
Mitt drömyrke har alltid varit att åka till afrika och göra skillnad, men jag fick mina egna skitungar tidigt och drömmen fick förbli en dröm.
Men jag tycker att ni kan gå in och läsa. =)
http://skitungarna2011.blogspot.com

Saknad

Jg känner ofta saknad av många olika saker, människor, ting osv.
Just nu är jag inne i en helvete period. Saknar min mormor som fan. Ångrar att jag inte var där mer. ångrar att jag inte bara kunde låta henne ha sina spydiga kommentarer. Något jag inte ångrar är att varje gång innan vi la på sa man alltid. Älskar dig, puss puss. Mn de är något jag vill fortsätta att säga. Min älskade mormor har lämnat oss föralltid. Vilket jag tycker är orättvist. Varje kväll tittade jag upp så att de hade släckt lamporna, varje morgon tittade jag så att de hade tänt lamporna. Var det någon kväll då det inte var tänt, började jag dirket jaga min mormor. På hem telefonen, på hennes mob. Gick upp där. Ringde hela släkten osv. Till sist ringde jag sjukan. Tror det är 3 eller 4 ggr som jag har "hittat" dem på sjukan. Sen är det bara att ringa runt  till släkten igen för att berätta. Men det gjorde jag mer än gärna. Morfar berättade strax innan han dog hur mcket han tyckte om mig och att jag alltid var så ordentlig. Det gjode mig så glad. Han var en riktig krutgubbe, medan min mormor alltid var mormor. Jag bodde mycket hemma hos mormor och morfar som liten men även i tonåren.
När vi bodde på höja, och jag hade bråkat med mamma och Jörgen ringde jag alltid ner och klagade till min mormor. Ibland kom hon upp och hämtade mig =)
Min älskade mormor. Hon lämande oss så hastigt att det inte var rättvist mot någon av oss. Min mormor var speciell. Efter morfar död sov hon hos min moster eller hos min kusin. Men nästintill varje kväll ringde hon och berättade att hon ville hem, men inte såra någon av dem. Men att hon trivdes där fast Elina ( min kusins flicka)  fuskade i spel =) Fuskaren nr 1 är min mormor =) Men precis innan hon åkte till min moster så lovade hon att direkt hon kommer hem så skulle hon lära mig att stika. Hons a hela tiden att hon inte kunde virka, men hon kunde sika så sa Tony Jaså ingrid du kan inte virka men du kan stika. Ja sa mormor. Jaså är du ritkigt säker på att du inte kan virka bara stika. Min mormor blev tokig på honom och sa att hn skule jaga honom om han inte passade sig. Så tony sa. Kom igen då. Sen tog han mormors rullator och sprang i väg HAHAHA.. MEN. Mormor sprang fanta mig efter honom UTAN rullator Vilket garv vi hade. HAHAHA . Anledningen till att tony mobbade min mormor var för att hon tålde det. Hon älskade att mans kojade med henne. Men inte om man sa taskiga saker. Mn det gjorde aldrig Tony. Min mormor kommer aldrig att finnas här mer. Hon är borta. En annan sak jag tänkt på är att mormor så gärna ville köpa ett halsband till det sista tillskottet som hon tyvärr aldrig hann träffa dvs min kusins lille påg. Men nu blir inte det gjort. Så jag hoppas någon annan köper det. För det hade mormor velat. Min älskade mormor som aldrig ville göra någon skillnad. Mormor kunde ofta ge Julia och Isack pengar, men det tyckte mormor var orättvist mot de andra barnbarnsbarnen. Men morfar menade på tt julia och Isack alltid kom upp och hjälpte dem med olika saker osv. När morfar ville ha något sa han alltid. Åse gumman. Men om det bara var något sa han alltid. ÅSE. HAHAHHA.. Han visste hur han skulle smöra. (fast det var bara i slutet som han gjorde det) För aldrig innan, då skulle han klara allt själv.
Tänk om alla hade haft en sådan bra relation till sin mormor och morfar som jag har haft. De har alltid funnits där för mig. Min tokiga mormor och min krutgubbe till morfar. FAN vad jag saknar dem. Fan fan fan
Just nu känns det pissigt.
Älskar dig mormor och dig morfar ♥
Morfars 80 års fest =)
Ni är evigt saknade.
Detta är så typiskt min morfar. Alltid någon grimas = )
En dag när Tony och jag kom upp till mormor HAHA.. SÅ söt. Men ack vad arg hon had varit om hon hade vetat att jag lagt ut denna bilden HAHAH. =)
Älskade gumma.

...

Livet är som en bok, du kan inte ändra sidor som redan har skrivits, men du kan starta ett nytt kapitel...♥

Mått apa den sista tiden.

Fryser hela tiden, ont kroppen, känner mig deppigare än min orkider. Och allt är bara bläää. Fattar inte hur folk orkar gå hemma. Jag mår mer dåligt av att gå hemma. Jag har varit arbetslös 1 månad och jag håller på att ta livet av mig (typ inte riktigt så illa). Men illa är det.
Jag är inte en person som tycker om att rulla tummarna och inte göra något. Utan jag måste. Så i morgon så ska jag ringa runt till de jobb som jag har skickat mina cv till och kräva en förklaring varför de inte ringt upp mig ;) Nä inte riktigt så här heller. Men jag ska ringa dem och fråga hur det går osv =)
Sen i morgon ska jag till barnakuten. Hoppas attde vill ta ett nytt EKGpå lilleman, sen ska jag lämna urinprov på tösen =/ på vc. Så det e mkt som ska fixas i morgon. Och det va inte allt, jag ska hinna med ett möte på barnen skola., Och allt detta ska göras innan klockan 14.00.
Vrför ska det vara lugn och ro. När man kan se till att man är fullbokad från morgon till kväll. Idag var jag ute med baloo i över två timmar på morgonen. Snacka om att mina fringrar var isbitar. Sen vart de hem och städa, diska osv. In i duschen. Sen traskade jag o P ner och hämtade barnen. Mitt i allt började spöregna, vi skulleäven bege oss till coop. Vilket vi gjorde. Isack bråkade så det tog oss 40 min att gå till coop + att vi var plask blöta. Vilken härlig dag. Fast jag i dag märkte att min jacka INTE var vattentät och jag var jäkligt blöt, så har det varit en bra dag.
Men i morgon kan bara bli bättre.
Nu ska jag och Tony bädda ner oss och titta på film =) Myyyss.

RSS 2.0