läger

Allt hade gått bra på lägret.
Och snart är det dax att barnen åker i väg. På fredag flyger dem till spanien. Dem ska till alcudia. LYXLIRARE. dem ska åka med sin mormor och låtsasmorfar.
Medans Tony har tagit semester för att vila och ta det lugnt den veckan dem är i väg, men JAG ska jobba. Blääähhäää..
Men då går tiden snabbare och barnen kommer hem snabbare =)
Mina små änglar, även om dem kan vara pain likosm alla andra ungar så är dem ändå BÄST..
Mamma älskar er mest i hela världen =)

Min lille påg.

Idag åker Isack iväg på läger. Självklart bölade jag när jag lämnade honom HAHHA..
pinsamt. jadå.,
Men jag är sååå känslig när det gäller mina småttingar.
Min lille påg ska vara borta från idag tills på fredag =/.
Två nätter. usch..
Men jag träffar honom på fredag då Tony oc barnen får komma förbi mitt jobb. =)
Så får jag springa ner och pussa på honom..
Sen börjar pusse veckan. Då barnen åker till Mallorca den 3 juni. Det är SNART. Då ska jag vara utan båda mina småttingar. USSSSCCCHH

Min lille påg.

Idag åker Isack iväg på läger. Självklart bölade jag när jag lämnade honom HAHHA..
pinsamt. jadå.,
Men jag är sååå känslig när det gäller mina småttingar.
Min lille påg ska vara borta från idag tills på fredag =/.
Två nätter. usch..
Men jag träffar honom på fredag då Tony oc barnen får komma förbi mitt jobb. =)
Så får jag springa ner och pussa på honom..
Sen börjar pusse veckan. Då barnen åker till Mallorca den 3 juni. Det är SNART. Då ska jag vara utan båda mina småttingar. USSSSCCCHH

Skriver som en kratta

När jag kommenterar så kollar jag inte igenom det jag skrivit. Samma gäller  bloggen osv. Men det bör jag nog börja med. För fy faro vad jag slarvar med bokstäver och gramatiken HAHAH..
Men iförsig vem pallar bry sig. ;)

Hemma med barnen

Jag e ledig idag, lika så är barnen då dem e förskylda. Jag håller på att bli tokig. isack som e hungrig 24/7 tjatar om det hela tiden. Jula tjatar om att gå ut på gården. Medan jag vill ta det lugnt. Vi ska ut på gården om nån timme. men först ska jag ge dem något käk, sen ska jag in i duschen =)

Ont i magen

Igår fick jag så jävla ont i magen och det har hållt i sig. Inte alls roligt. Hoppas verkligen inte att det är mitt magsår som stular. Jag har sluppit det länge nu, men haft ont i magen från och till nu ett bra tag =/ Tror det beror på att jag inte trivs på jobbet plus att jag har stressen över att jag aldrig får träffa mina barn. Nästa tjänst jag söker ska jag se till att vara 75 %. Det hade passat mig. =D
Isack ska på läger på onsdag. sen den 3 juni åker dem till mallorca med min mamma och jörgen. =/  Roligt för barnen men interoligt för mig och Tony. Att vi ska behöva vara utan dem. Not funny bunny.

Trevlig helg än så länge

I fredags så träffades vi från opv1 varandra. Vi som pluggat till usk. =) Det var super duper trevlgt. Som tur ska det bli fler ggr =)
Igår aså bjöd jag in mig själv på ett kalas, men valde att komma sent så att jag inte störde =) Men det varsuper mysigt att få träffa dem två underbara töserna. Både sabina och sylwia är helt underbara. =) puss
Och idag ska jag på dop, Känns inte allt för roligt då allt mitt smink ligger kvar i bilen igår, och bilen har tony med sig till jobbet ju =/. Men men. Får gå o sminkad. Spelar fan ingen roll. Jag rockar ändå ;)
Nu ska jag och barnen pysa, bussen går snart.

Bläää

Bläää. Nu ska jag hoppa in i duschen, laga käk tills i morgon. Sen ska jag nanna. =)

Jubb Jubb

Idag ska jag jobba. Trist som fan. Hade hellre varit hemma. Känner mig inte allt för social idag, men det kanske ändras.
Att man kan vantrivas så på ett ställe är sjukt.
Jag har aldrig haft denkänslan. Inte ens när jag jobbade med *henne* . Men men jobb är ett jobb, och jag blir illa tvungen att göra mitt bästa, för jag får inte säga pp mig. Jag har ett vikariat tills mitten på aug. Känns inte allt för roligt.
Men det kanske blir roligare när jag lär mig mer. Känner mig fortfarande som en yr jävla höna. =/
När jag var där som stuerande så var det mkt som jag inte fick lärt mig,  och när jag fick dessa två veckor att gå brevid så var min morfar sjuk. Så jag la ingen fokus på jobbet då. Utan all min energi gick till att försöka hjälpa min morfar med så mkt som möjligt. Både i mina tankar och andlingar.
Det gjorde de flesta av oss, vi ställer upp när det behövs. Vi finns där. =)
Nu ska jag göra lite gröt, sen ska jag duscha , klä på mig, gå med baloo. Sen e det dax att bege mig =/. Hoppas det blir en lugn kväll, men det tror jag inte ;) Hoppas jag jobbar med rätt folk, för då blir det lite roligare =)
Det finns många snälla där, men många av dem är fan inte friska. HAHAHHAHA..

sviken

Känner mig så sviken just nu.
Men jag tänker inte lägga någon energi till det. Just nu vill jag lägga all min energi och kärlek till dem som jag älskar.
Hur kan man besriva sin kärlek till sina barn. Det går inte.
Det finns inga ord som förklarar den kärlek och lycka man känner.
Mina barn är mitt allt.
Som jag sagt många ggr innan, så hade jag nog inte funnits idag om det inte vore för mina barn.
Ibland kan man undra om barnen hade haft det bättre utan sin mamma. Men varför skulle dem ha det. Även om Isack har kommit in i en period då han tycker att jag är en hemsk mamma, fast som tur är så efter 5 minuter så är jag den bästaste mamman som finns.
Jag måste få säga att jag är en grym mamma, (som även gör fel)
Men mina barn är nog dem mest väl uppfostrade som fins =)
Mitt hjärta är uppbyggt av två delar och det är mina barn. Sen delar alla dem andra på mina lungor ;)
Nä. nu ska jag titta på så ska det låta. Barnen är hos sin mormor och jörgen. Jg och Tony jobbar helgen =/.
From i morgon jobbar jag 5 kvällar i rad =(

Begravning

Idag är min morfars begravning. =(

Valborg ute på Almåsa

Valborg 2011

12/4 -2011

Min morfar somnade in den 12 april.
Han var så stark och fin in i det sista.
Dem flesta i släkten har visat sitt stöd och funnits där för både mormor och morfar.
Min morfar låg och kämpade som bara den. Vi i släkten blev inte omtyckta av personalen då både jag och min kusin jobbar inom vården. och min kusin är snart klar som  ssk så vi  vet vad vi pratar om.
Men vi skiter i om vi e omtyckta eller ej. Vår morfar skulle ha det bästa och det såg vi till. Vi försökte hjälpa honom hela tiden.
Vi og ett belut tillsammans att flytta morfar bort från ortopeden och till hospice. Det bästa beslutet vi tog. Tycer jag.
För nu fick vår älskade somna in i stilla ro.
Han kände på sig att vi var nöjda och accepterade detta.
Sekunderna innan han dog var helt fantastiska.
Morfar som var i väldigt dåligt skick. Pratade inte, kommunicerade inte. MEN sekunderna innan han somnade in öppnade han ögonen och stirrade på min morfar. Han gjorde pussmun och försökte få kontakt men min mormor såg inte. Så vi alla blir helt "nawwiga"
Säger till mormor att titta på morfar för att han vill ha en puss. Hon ger honom en puss. sen ville han ha en till så mormor pussar han ordentligt och säger att hon älskar honom. En efter en pussade vi morfar och sa att vi älskar honom. När alla hade pussat och sagt sitt så säger några av oss att det är ok att somna in nu. Och det är exakt det min morfar gör.
Han var så otroligt fin.
Min kusin kom till platsen strax efter och vi alla satt runt morfar i en ring och pratade om allt roligt, sorgligt och jävelskap han har hittat på. Men framför allt hans envishet. som han har sett till att resten av familjen också har fått =)
Efter en stund, hur länge vet jag inte. Gick vi ut i dagrummet och satte oss. För att dem skulle klä på morfar hans egna kläder som Tony hade kört och hämtat. När dem var klara gick vi tillbax in till morfar. Då bröt helvetet ännu en gång ut. Fy Fan vad detta blev tungt för oss alla men framförallt för vår älskade mormor.
Mormor har varit så stark hela tiden, men här brast det och det är helt förståligt.
På torsdag är det begravning för morfar.
Det kommer vara en tung dag.
Mormor frågade mig idag om det inte kan ha varit så att morfar bara var skendöd. Att han inte var död på riktigt utan att han egentligen lever. Så säger hon. Han bankar inte inåt i kistan nu då..
Usch det är så jobbigt, men man måste ju vara ärlig. Så jag förklarade att det inte bara är en läkare som dödförklarar någon utan det görs ännu en gång nere på bårhuset.
När jag säger det så säger mormro.. Mm morfar ligger och fryser nu. Han liger i en kall låda.
Då brast det..
Fy bubblan vad detta är tungt.
Vi hade otur med vården på otopenden, vilket ingen männsika ska behöva genomlida.
Väldigt oproffisionella. Inte alla, men några.
Några av dem var kanon bra, väldigt duktiga i sina yrken osv. Demska vi tacka resten av dem bör fundera över om det ska byta yrke eller om dem ska skaffa sig lite mer kunskap.....
♥Min morfar var en envis krutgubbe, och det är han på den andra sidan också ♥
♥Sven Bertil Johansson du är älskad och saknad nu och för alltid♥

RSS 2.0