Simskolan

Julia har gått på simskola sen hon var bebis. Så fort navlen hade trillat av så började vi=)
Sen dess har julia gått och lärt sig simma. Nu för et tag sen tog hon ett avbrott för hon tyckte inte det var roligt längre. Hon pensionörs simmade som jag kallade det =/ HAHAH
Men men nu har hon börjat igen. Och min lilla tös är verkligen yngst i den gruppen. Åldrarna där kan vara mellan 6 år - 1 år. Julia är yngst, sen är resten över 10 år. Några 12. Mn hon simmar och tycker det är roligt. Tony pratade med en ansvarig där för vi ville veta om hon ska byta grupp för hon är "sämre" än dem andra då dem är så pass mkt äldre än snäckan.
Denna ansvarig kollade på julia, hur hennes teknik var osv. För Julia är simkunnig och går därför i en grupp som heter teknik. Och dn kursen innebär att man tränar sin teknik inför tävlingar, hur man simmar korrekt, dem lär sig även fler simsätt, förutom de vanligaste. Den ansvariga kvinnan kom fram efter en bra stund till mig och Tony och sa att vi absolut inte fick byta grupp till Julia. För hon har redan tekniken inne. Och att hon tillhör det bästa i hennes ålder och de som är äldre än henne. Så de var roligt att höra. Hon berättade att här smmar vi uthållughet och det behövs alltid att tränas på. Men hon tyckte absolut att Julia var i rätt grupp och att vi ska vara mkt stolta över hur duktig denna flickan är. =) Snacka om att mansom förälder blir helt överlycklig.
Vår tös är duktig på att simma, men behöver som alla andra mer träning. =) Julia vill börja på dans också. Vilket hon ska få göra. Så fort Tony har bytt schema så ska hon få börja på dansskola. För just nu hinner vi inte mer. Vi har redan 3 aktiviterter i veckan. isack ska få välja en till innan julia. Eftersom han bara har en aktivitet. Och Julia har två.
Stolt mamma till dessa två små grynen =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0